Hyppää sisältöön

Kesätöissä vastuuta ja mahtavat työkaverit

23-vuotias Jere Högerman opiskelee toista vuotta sähkö- ja automaatioinsinööriksi Satakunnan Ammattikorkeakoulussa ja oli nyt ensimmäistä kertaa kesätöissä Veikko Lehden jäteautonkuljettajana. Pääosin Jere tuurasi lomailevia kuljettajia ja ajoi heidän reittejään – Veikko Lehdellä vastuuta annetaan myös kesätyöntekijöille, eikä nuorien osaamista aliarvioida. 

“Aamu alkoi usein niin, että sain auton ja reitin. Ennen liikkeelle lähtöä varmistin, että auto on kunnossa ja siisti. Työpäivä kului normaalisti jäteastioita tyhjennellessä. Asiakkaidenkin kanssa sain olla tekemisissä”, kertoo Jere tyypillisestä työpäivästään.

No entä, mikä nuoren miehen mielestä oli kesässä ja Veikko Lehdellä työskentelyssä parasta?

“Ehdottomasti työkaverit, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään. Kesätöiden alkaessa työnjohto ja kuljettajat ohjasivat ja neuvoivat tarvittaessa, jotta työ sujuisi mahdollisimman hyvin. Myös muiden kuljettajien kanssa töiden tekeminen oli tosi mukavaa,”, tiivistää Jere tyytyväisenä. 

Kesä opetti paljon niin työtehtävästä, jätehuoltoalasta kuin Satakunnastakin. Jere pääsi tekemään töitä laajasti ympäri Poria sekä myös sellaisissa ympäristökunnissa, joissa ei ollut ennen käynyt, kuten Siikaisissa ja Ahlaisissa. 

“Paljon tuli nähtyä uutta ja sain nauttia hienoista nähtävyyksistä ja maisemista ajoreittien varrella, oli tosi hieno kesä Veikko Lehdellä.”

Kuljettajaksi Veikko Lehdelle?

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia kuljettajia erilaisiin jätealan kuljetustehtäviin. Etsimällämme henkilöllä on asenne kohdillaan, taskussa kuljettajan ammattipätevyys ja C-kortti. Lue lisää.

Search