Hyppää sisältöön

Jan arvostaa osaamisen jatkuvaa kehittämistä

 

Työntekijätarina Jan Roslund, Veikko Lehti Oy

Jan Roslund
Työnjohtaja
Veikko Lehdellä n.13 vuotta

Kun taantuma vähensi Jan Roslundin kuljetusalan töitä vuonna 2011, mies mietti, että mikä toimiala voisi tarjota töitä varmuudella myös tulevaisuudessa. Ensimmäisenä mieleen tuli jäteala ja Veikko Lehti Oy, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Ura alkoi kuorma-autonkuljettajana, josta Roslund siirtyi työnohjaajan tehtäviin ja siitä nykyiseen pestiin työnjohtajaksi noin kaksi vuotta sitten. Asenne on ollut merkittävässä roolissa uralla etenemisessä – uusia haasteita on tarjottu, kun esihenkilöt ovat huomanneet Roslundin niitä haluavan. 

Työnjohtajan tyypillinen työpäivä pitää sisällään henkilöstön ja kaluston organisointia, hallinnollisia tehtäviä sekä isossa roolissa on myös reittien ylläpito. 

“Opin nykyisessä työssäni edelleen joka päivä jotain uutta, se on tavallisen arjen kohokohta. Itseni ja osaamiseni kehittäminen on palkitsevaa ja koen työnantajan tarjoamat koulutukset isona etuna. Toivon, että saan jatkossakin aina uusia haasteita ja voin niiden myötä kehittyä työssäni aina vain paremmaksi”, kertoo Jan Roslund.

Veikko Lehden arvot eivät ole vain sanahelinää. Ne näkyvät konkreettisesti myös Roslundin joka päiväisessä työssä. 

“Hoidamme periksiantamattomasti työtä, jota ei välttämättä asiakas edes huomaa muuten kuin tyhjänä jäteastiana. Täällä voin rohkeasti kehittää reittejä ja toimintatapoja. Ammattiylpeys näkyy siinä että koemme tekevämme tärkeää työtä. Arvot näkyvät myös siinä, että täällä luotetaan työntekijöihin paljon enemmän kuin aiemmissa työpaikoissani.”

Jan Roslund kehottaa alaa harkitsevia uusia työntekijöitä laittamaan rohkeasti hakemusta Veikko Lehdelle. 

“Työ on monipuolista, täällä voi edetä,  yrityksessä vallitsee reilu meininki ja työkavereilta voi aina kysyä neuvoa tai mielipidettä. Huumoria heitetään juuri sopivassa määrin ja ilmapiiri on kaikin puolin hyvä”, tiivistää Jan Roslundl.

 

Urasivulta kaikki Veikko Lehden avoimet työpaikat.

Search