Hyppää sisältöön

Pidämme ympäristöä puhtaana

Kokomme on etumme. Olemme tarpeeksi pieni reagoimaan ripeästi ja riittävän iso ratkaisemaan laajoja jätehuollon haasteita. Olemme aidosti asiakkaitamme lähellä, merkityksellinen osa sujuvaa arkea. Asiakas saa meiltä henkilökohtaista, nopeaa ja mukautuvaa palvelua.

Veikko Lehti – kiertotalouden arjen sankari

Teemme hartiavoimin töitä auttaaksemme asiakkaitamme pitämään raaka-aineet kierrossa mahdollisimman pitkään, kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Se vaatii kokemuksen viisautta, tietoa, taitoa ja konkreettisia tekoja.

Veikko Lehti – merkityksellinen osa sujuvaa arkea

Tehtävämme on nähdä yksityiskohdat, kokonaiskuva, ratkaista haasteet ja huolehtia jätteiden hävittämisestä asianmukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Nopealla reagoinnilla ja ripeällä toiminnalla on meille iso arvo. Se on asiakkaillemme osoitus siitä, että arvostamme ja välitämme – olemme aidosti merkityksellinen osa heidän sujuvaa arkeaan.

Veikko Lehti – mitä, miten ja miksi teemme mitä teemme, mitä arvostamme?

Visio. Pidämme ympäristöä puhtaana. Kokemuksen viisaudella, koko ajan oppien ja kehittyen. Mukautuen, haasteita ratkoen ja olemalla osa asiakkaidemme sujuvaa arkea. Rohkeudella, päättäväisyydellä ja työstämme ylpeinä.

Search