Hyppää sisältöön

Noudamme jäteöljyä Pohjois-Suomesta viikolla 21

Käytetyt voiteluöljyt ovat vaarallista jätettä. Jäteöljystä on huolehdittava asianmukaisella tavalla eikä sitä missään tapauksessa saa päästää luontoon tai viemäriverkostoon. Veikko Lehti Oy on sitoutunut jäteöljyn vastuulliseen keräykseen ja kierrätykseen valtakunnallisesti. Kaikki laatukriteerit täyttävät öljyjätteet toimitetaan kierrätykseen regeneroitavaksi uusiksi öljytuotteiksi.

Jäteöljyn keräys Pohjois-Suomessa viikolla 21

Veikko Lehden jäteöljyauto kiertää Pohjois-Suomessa viikolla 21. Reitti kulkee Porista Vaasan kautta Ouluun, josta matka jatkuu kohti Kajaania. Kajaanista reitti kulkee Keski- ja Itä-Suomen kautta Haminaan. Kierrämme myös reitin lähikunnissa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Noudamme reitin varrelta yritys- ja maatalousasiakkailta yli 800 l jäteöljymäärät veloituksetta ja hoidamme ne kierrätykseen asianmukaisella tavalla. Huolehdimme myös sopimuksen mukaan siirtoasiakirjan laadinnasta yrityksistä noudettaessa. Jäteöljyn noutoa voi tiedustella Veikko Lehden asiakaspalvelusta puhelimitse 029 300 0440 tai sähköpostilla oil@veikkolehti.fi.

Näin huolehdit jäteöljystä oikein maatiloilla, korjaamoilla ja pienteollisuudessa
  • Kerää jäteöljy tiiviiseen tynnyriin, konttiin tai säiliöön, jossa ei ole muita aineita.

  • Älä sekoita erilaisia öljyjä keskenään.

  • Älä sekoita jäteöljyyn muita jätteitä tai aineita.

  • Tilaa jäteöljyn nouto jätealan yritykseltä, joka huolehtii puolestasi öljyn kierrättämisestä ja kierrätykseen kelpaamattoman jäteöljyn hävittämisestä.

Tee helppo ja ilmainen ympäristöteko – laita jäteöljyt kierrätykseen!

Lisätietoa jäteöljystä ja muiden vaarallisten jätteiden palveluista sekä jäteöljyn noudon tilaus verkossa: www.jateoljy.fi.

Jäteöljyn noudon tilaus ja lisätiedustelut

Asiakaspalvelu 029 300 0440 pvm/mpm
oil@veikkolehti.fi

Search