Hyppää sisältöön

Vahvistamme toimintaamme Uudellamaalla ostamalla Nurmijärven jätehuollon

Yrittäjä Juuso Lehti

Suomalainen perheyritys Veikko Lehti Oy vahvistaa asemaansa Uudellamaalla ostamalla Kuljetusliike Reino Laakso Oy:n aputoiminimellä toimineen, Nurmijärven jätehuollon. Kaupassa asiakkuudet ja työntekijät siirtyvät Veikko Lehti Oy:lle 1.3.2024 alkaen.

60-vuotias Nurmijärven jätehuolto on lokahuoltopalveluihin keskittynyt yritys, jonka toiminta-alueita ovat Nurmijärven lisäksi Hyvinkää, Vihtijärvi ja Tuusula. Yritys on toiminut jo lähes 40 vuotta Kuljetusliike Reino Laakso Oy:n alaisuudessa.

Nyt toteutettu yrityskauppa perustuu asiakkaiden saamalle hyödylle ja palvelulle. Veikko Lehti koettiin oikeaksi ostajaksi ja luotettavaksi toimijaksi, jolla on vankka asiantuntemus ja hyvät resurssit jatkaa asiakkaiden palvelua laadukkaasti. Veikko Lehden koko on myös iso etu – yritys on tarpeeksi pieni voidakseen reagoida ripeästi asiakkaiden tarpeisiin, mutta myös riittävän suuri vastaamaan jätehuollon haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi Nurmijärven jätehuollon tarjoamat palvelut sopivat hyvin Veikko Lehti Oy:n palveluvalikoimaan.

Siirtymä Veikko Lehti Oy:n asiakkaaksi on vaivatonta

Veikko Lehdellä huolehditaan yhteistyössä Nurmijärven jätehuollon kanssa, että tärkeät asiakastiedot siirretään luotettavasti Veikko Lehden tietojärjestelmään, ja kaikki vakituisessa tyhjennysrytmissä olevat palvelut jatkuvat keskeytyksettä. Asiakkaat voivat jatkossakin asioida tutun puhelinnumeron ja kotisivun kautta.

– Olemme toimineet alueella jo pitkään, kertoo Veikko Lehti Oy:n yrittäjä Juuso Lehti. – Kaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmat ympäristöhuollon palvelut: jätehuollon, puhdistus- ja lokapalvelut sekä vaarallisen jätteen palvelut. Tavoitteenamme on olla aito ja merkityksellinen osa asiakkaidemme arkea ja palvella henkilökohtaisesti.

– Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme osoittamastanne monivuotisesta luottamuksesta Nurmijärven jätehuoltoa kohtaan. Uskomme, että Veikko Lehti Oy palvelee teitä yhtä hyvin ja asiantuntevasti osana arkeanne ja työstään ylpeänä, kiittää Kuljetusliike Reino Laakso Oy:n toimitusjohtaja Juha Laakso asiakkaitaan yhteisistä vuosikymmenistä.

Nurmijärven_jätehuolto

Search