Hyppää sisältöön

Laajennamme toimintaamme Loimi-Hämeessä!

Veikko Lehti on ostanut Kuljetus J. Saarikkomäki Oy:n jätteenkeräysliiketoiminnan – tavoitteena jätehuoltopalveluiden jatkuvuus alueen asiakkaille.

Veikko Lehti Oy on ostanut Kuljetus J. Saarikkomäki Oy:n jätteenkeräystoiminnan. Liiketoimintojen siirto käsittää pakkaavalla jäteautolla suoritettavat jätehuoltopalvelut niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

olemme 100-vuotias perheyritys ja pitkän linjan jätealan toimija. Nyt tehdyn kaupan myötä pystymme tarjoamaan teille kattavat ympäristöhuollon ratkaisut jätehuollosta. – Tavoitteenamme on olla aito ja merkityksellinen osa asiakkaidemme arkea ja palvella henkilökohtaisesti jätehuollon suunnittelussa ja toteutuksessa, kertoo Veikko Lehti Oy:n yrittäjä Juuso Lehti.

Toiminnon siirto toteutui 1.1.2024 alkaen.

Kuljetus J. Saarikkomäeltä siirtyneille yksityisasiakkaille olemme lähettäneet kirjeen muutoksista ja uudesta tyhjennyspäivästä. Tyhjennysvälit tulevat pysymään samana kuin aikaisemmin 2, 4, 8 ja 12 viikon tyhjennysrytmien kohdalla. Muut siirtyneet asiakkaat myyntimme kontaktoi henkilökohtaisesti.

Search