Hyppää sisältöön

Laajennamme toimintaamme Kanta-Hämeessä ja Nurmijärvellä

Veikko Lehti on ostanut Lammin jätehuollon ja nurmijärveläisen Piharatamo Oy:n jätteenkeräysliiketoiminnan – tavoitteena jätehuoltopalveluiden jatkuvuus alueen yrityksille.

Veikko Lehti Oy on ostanut Lammin jätehuollon ja nurmijärveläisen Piharatamo Oy:n jätteenkeräystoiminnan. Liiketoimintojen siirto käsittää pakkaavalla jäteautolla suoritettavat jätehuoltopalvelut yritysasiakkaille.

– Olemme toiminut molemmilla alueilla jo pitkään, ja kaupan myötä kykenemme tarjoamaan yrityksille monipuoliset ympäristöhuollon ratkaisut, jotka kattavat jätehuollosta puhdistus- ja lokapalveluihin sekä vaarallisen jätteen -palveluihin. Tavoitteenamme on olla aito ja merkityksellinen osa asiakkaidemme arkea ja palvella henkilökohtaisesti jätehuollon suunnittelussa ja toteutuksessa, kertoo Veikko Lehti Oy:n yrittäjä Juuso Lehti.

Toiminnon siirto toteutuu Nurmijärvellä 1.3.2023 alkaen ja Lammin jätehuollon yritysasiakkaille 1.7.2023 alkaen. Automaattisessa noutorytmissä olevat palvelut jatkuvat keskeytyksettä eikä tämä vaadi yritysasiakkailta toimenpiteitä.

Search