Hyppää sisältöön

Kierrätä joulukuusi ja joulun vietossa syntyneet jätteet oikein

Lahjapaperit ja -pakkaukset

Lahja- ja käärepaperit eivät kuulu enää paperinkeräykseen, vaan ne tulee lajitella sekajätteen joukkoon. Myös lahjanarut tulee lajitella sekajätteeseen. Muoviset pakkausmateriaalit ja rasian päällä olevat muovikalvot kuuluvat muovinkeräykseen. Pahviset kuoret lajitellaan kartonkikeräykseen. Kartonki- ja pahvipakkaukset on hyvä taitella ja litistää ennen keräysastiaan laittamista.

Joulukuuset keräykseen Porissa ja Raumalla

Joulukuusen voi tuoda heti joulun jälkeen ja tammikuun puoliväliin asti kuusilavallemme Porissa Kuninkaantie 7 ja Raumalla Prisman pihalla. Joulukuusien vastaanotto on maksutonta.

Juhlapyhät aiheuttavat muutoksia jäteastioiden tyhjennyksiin

Joulu- ja tammikuun arkipäiviin osuu juhlapyhiä. Otathan huomioon, että arkipyhäviikoilla tyhjennyspäiväsi voi muuttua.

Muistathan myös tilata lokakaivon/säiliön tyhjennyksen ajoissa, jotta tyhjennys saadaan varmasti hoidettua ennen juhlapyhiä.

Juhlapyhinäkin voit lähettää meille sähköpostia , tai asioida kotisivujen sähköisen asioinnin kautta, jotka käsitellään seuraavien arkipäivien aikana.

Akuuteissa tilanteissa, kuten esimerkiksi viemäritukoksen sattuessa päivystämme arkisin klo 16.00–8.00 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä vuorokauden ympäri numerossa 02 650 3011.

Hyvää joulunaikaa!

Search