Hyppää sisältöön

Jäteastioiden pesut

Olemme aloittaneet vuoden 2023 astiapesut! Astioiden pesut jatkuvat automaattisesti, mikäli et ole keskeyttänyt palvelua aiemmin.

Suoritamme astioiden pesut maaliskuun ja joulukuun välisenä aikana. Pesukerran tarkkaa ajankohtaa ei voida etukäteen ilmoittaa.

Voitte käyttää astiaa normaalisti ja astiatyhjennys pesun yhteydessä sisältyy pesun hintaan. Kuljettaja jättää astianpesun jälkeen tiedotteen pesusta jäteastian kannen väliin.

1.12.2021 voimaan tullut jäteasetus velvoittaa huolehtimaan jäteastioiden hygieniasta. Asetuksen mukaan sekajäteastia tulee pestä kerran ja biojäteastia kahdesti kalenterivuoden aikana. Voit hoitaa pesun itse, mutta voit myös jättää sen meidän hoidettavaksemme.

Tilaa huolettomat pesupalvelut Veikko Lehdeltä!

Veikko Lehti huolehtii vuosittaisen pesuvelvoitteen toteutumisesta ja raportoinnista jätehuoltoviranomaiselle. Vuosipesussa pesemme jäteastian sisäpinnat koneellisesti. Sinun ei tarvitse kuin tilata palvelu (ks. ohjeet alla).

Näin tilaat jäteastian pesupalvelun

Voit tilata Veikko Lehden jäteastian pesupalvelun seuraavien kanavien kautta:

verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta,

verkkosivujemme chatin kautta,

soittamalla asiakaspalveluumme

Satakunta: 02 631 6100, Kanta-Häme: 019 722 988 muu Suomi: 029 300 0400.

sähköpostitse veikkolehti@veikkolehti.fi

Tilatessasi jäteastian pesupalvelua, pyydämme sinua ilmoittamaan pesupaikan tarkan osoitteen sekä nimeämään ne jäteastiat, jotka meidän tulee pestä.

*) Pienastia on jäteautolla tyhjennettävä enintään 660 l suuruinen jäteastia.

Tarkemmat hintatiedustelut asiakaspalvelusta!

Search