Hyppää sisältöön

Veikko Lehdelle hopeatason vastuullisuusluokitus EcoVadis-arvioinnissa

Veikko Lehdelle hopeatason vastuullisuusluokitus EcoVadis-arvioinnissa

Veikko Lehti sai hyvät arvosanat EcoVadiksen tekemässä vastuullisuusarvioinnissa. Saavutimme hopeatason, jolle yltää vain 15 % kaikista arvioiduista yrityksistä. Huipputulos ei yllättänyt meitä itseämme yhtään, sillä olemme tietoisesti panostaneet jo vuosikausien ajan pitkäjänteiseen vastuullisuustyöhön.

Meillä ei vastuullisuus jää vain suunnittelun asteelle, vaan tarkoittaa myös käytännön tekoja. Tämä konkreettinen työ arvotettiin korkealle myös arvioinnissa. Olemme myös vahvasti mukana ratkaisemassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita. Emme tee tätä vain oman liiketoimintamme takia, vaan kaiken takana on myös tahto tukea asiakkaitamme vastuullisuuskysymyksissä.

EcoVadis on yksi maailman suurimmista yritysvastuullisuuden arvioijista, joka on tehnyt yli 125.000 yrityksen vastuullisuusarviointia yhteensä yli 180 maassa. Mittakaava on valtava ja on meille kunnia-asia saada tunnustusta tärkeässä asiassa. Jatkamme samaan malliin siis jatkossakin, vastuullisuustyö kun ei tule ikinä valmiiksi.

Search