Hyppää sisältöön

TÖISSÄ MEILLÄ

Veikko Lehti on kiertotalouden arjen sankari. Toimimme kiertotalouden ytimessä vankalla ammattitaidolla, suurella sydämellä ja uniikilla asenteella. Toteutamme toimivat jätehuollon ja kierrätyksen ratkaisut sekä puhdistus- ja lokapalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, erilaisille yhteisöille sekä yrityksille.

Meidän organisaatiossamme on jo yli sata osaavaa tekijää erilaisissa työtehtävissä – ratin takaa tietokoneruudun äärelle – ja teemme tiimityötä aidosti hyvällä otteella.

Vaikka pääkonttorimme sijaitsee Porissa, toimimme laajasti ympäri Suomea, palvellen asiakkaita Satakunnan, Kanta-Hämeen, Oulun ja Uudenmaan alueilla sekä koko maan laajuisesti.

Meillä pääsee tekemään monipuolisia, ympäristön kannalta vastuullisia ja arvokkaita työtehtäviä. Ja koska kukaan ei ole seppä syntyessään, työtehtävät ovat aina sellaisia, joissa kehittyy ja oppii uutta, ja joissa on mahdollisuus edetä. Meillä asenne on se, mikä ratkaisee. Olisitko sinä seuraava vahvistus joukkoomme?

Hae meille

Tarinoita arjen sankaruudesta Veikko Lehdellä

Veikko Lehden riveissä työskentelee joukko osaavia kiertotalousarjen sankareita, joilta ei asennetta puutu. Tutustu heidän tarinoihinsa ja Veikko Lehteen työnantajana.

Search