Hyppää sisältöön

NUORI TYÖNHAKIJA

Kiertotalouden tekijäksi Veikko Lehdelle?

Veikko Lehti on kiertotalouden arjen sankari. Toimimme kiertotalouden ytimessä vankalla ammattitaidolla, suurella sydämellä ja uniikilla asenteella. Toteutamme toimivat jätehuollon ja kierrätyksen ratkaisut sekä puhdistus- ja lokapalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, erilaisille yhteisöille sekä yrityksille.

Meidän organisaatiossamme on jo yli 150 osaavaa tekijää erilaisissa työtehtävissä – ratin takaa tietokoneruudun äärelle – ja teemme tiimityötä aidosti hyvällä otteella. Päätoimipisteemme sijaitsee Porissa, mutta toimimme Satakunnan alueen lisäksi Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla.

Meillä pääsee tekemään monipuolisia, ympäristön kannalta vastuullisia ja arvokkaita työtehtäviä. Ja koska kukaan ei ole seppä syntyessään, työtehtävät ovat aina sellaisia, joissa kehittyy ja oppii uutta, ja joissa on mahdollisuus edetä. Meillä asenne on se, mikä ratkaisee. Olisitko sinä seuraava vahvistus joukkoomme?

Palvelua vankalla ammattitaidolla, suurella sydämellä ja uniikilla asenteella.

LUE LISÄÄ MEISTÄ >

Jätä avoin hakemus

Nimi(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän
Hyväksytyt tiedostomuodot: pdf, doc, docx, txt, Suurin sallittu tiedostokoko: 32 MB, Suurin sallittu tiedostojen määrä: 3.
    esim. CV
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Tarinoita arjen sankaruudesta Veikko Lehdellä

    Veikko Lehden riveissä työskentelee joukko osaavia kiertotalousarjen sankareita, joilta ei asennetta puutu. Tutustu heidän tarinoihinsa ja Veikko Lehteen työnantajana.

    Search