Hyppää sisältöön

Viemärikuvaus on ennakoivaa huoltoa

Erikoiskameralla tehdyllä viemärikuvauksella saadaan käsitys siitä, missä kunnossa talosi putket ovat. Sillä voidaan siis vaivatta suorittaa rakennuksen putkistojen kuntotarkastus.

Viemärikuvauksen avulla selvitämme mahdolliset tukokset, syöpymiskohdat ja muut piilevät ongelmat, minkä jälkeen pystymme suunnittelemaan tarvittavat huoltotoimenpiteet. Suosittelemme viemärikuvausta etenkin silloin, jos epäilet, että putkistossa on jotain ongelmaa, tai jos viemärit tukkeutuvat helposti tai sieltä tulee pahaa hajua.

Kuvauksesta on hyötyä silloin, kun on tarvetta suunnitella putkiremonttia ja kartoittaa sen laajuutta. Putkistojen kuntotarkastus antaa mielenrauhaa muun muassa asuntokauppojen yhteydessä tai jos rakennus on ollut pitkään pois käytöstä.

Viemärikameran avulla on lisäksi mahdollista paikantaa kiinteistöjen runkojohtojen todellinen sijainti. Paikannustoimenpide esimerkiksi ennen putkiremontin aloittamista on suositeltavaa, jos kyseessä on vanhempi taloyhtiö tai putkien sijainnista ei ole täyttä varmuutta. Viemäripaikannuksella säästämme urakoitsija turhalta työltä.

TEE TILAUS TAI PYYDÄ TARJOUS

Search