Talviajan jätteiden tyhjennykset ja astiapesut

Tiesitkö, että nykyisten jätehuoltomääräysten mukaisesti sekajätteen tyhjennysväli voi olla 4 viikkoa ympäri vuoden?

Jos olet sopinut talviajan tyhjennysväleistä erikseen, ne alkavat viikosta 36 ja päättyvät viikkoon 22. Jos haluat tehdä muutoksia jäteastian tyhjennysväliin, saat sen kätevästi tehtyä tästä.

Sekajäteastian tyhjennysväliä saat helposti pidennettyä, kun lajittelet taloudessa syntyviä jätteitä. Nykyisin kotitalouksissa kertyy paljon muovipakkauksia. Niiden kierrättäminen on helppoa, kun tilaat jäteastian muovipakkauksille kotipihaasi! Lue lisää muovipakkauksista ja tilaa muovijäteastia käyttöösi!

Jätehuoltomääräysten mukaisesti jäteastia tulee pestä vähintään kerran vuodessa. Pesemme jäteastiasi koneellisesti desinfioivalla pesuaineella ympäristöä kunnioittaen. Halutessasi hoidamme jäteastian pesun puolestasi säännöllisin väliajoin. Tilaa astiapesu täältä!

02.09.2020« Takaisin