Öljyjätesäiliö täynnä – mitä tehdä?

Säännöllinen öljyjätteen keräys ja vastuullinen kierrätys helpottaa yrittäjän arkea ja edistää kiertotaloutta. Vastasimme kuuteen tyypilliseen öljyjätteen kierrätystä koskevaan kysymykseen.

1. Mitä öljyjä nouto koskee?

Öljyjätettä muodostuu yrityksissä, joissa ollaan tekemisissä esimerkiksi moottoriajoneuvojen ja työkoneiden kanssa. Öljyjätettä on muun muassa moottoreiden vaihdelaatikoiden mustat öljyt ja kirkkaat voiteluöljyt. Veikko Lehti huolehtii niin teollisuuden, maatalouden kuin liikenteen öljyjätteen noudosta ja asianmukaisesta kierrättämisestä.

2. Öljyjätesäiliö on täynnä, mitä teen?

Ota yhteyttä Veikko Lehden asiakaspalveluun ja kerro tarpeesi. Järjestämme jätteelle noudon. Säännöllisestä noutovälistä sopiminen helpottaa arkeasi entisestään. Asiakaspalvelu avoinna arkisin kello 8–16. Voit soittaa numeroon 02 631 6100 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen veikkolehti@veikkolehti.fi.

3. Milloin voin pyytää Veikko Lehden hakemaan jäteöljyn?

Nouto on hyvä järjestää ajoissa ennen säiliön täyttymistä kokonaan. Öljyjäte-erät, jotka ovat kooltaan 800 litraa tai enemmän, noudetaan veloituksetta. Noudamme kuitenkin pienempiäkin määriä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Helpommalla pääset, kun sovit säännöllisestä keräysvälistä.

4. Toimipisteitämme on Satakunnassa, Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Öljyjätettä kertyy kaikissa. Voiko Veikko Lehti auttaa?
Ei hätää, Veikko Lehti palvelee joka alueella.

5. Mikä on helpoin tapa hankkiutua öljyjätteestä vastuullisesti eroon?
Sopia meidän kanssamme säännöllisestä keräysvälistä. Voit luottaa, että öljyjäte noudetaan säännöllisesti ja sen käsittely hoidetaan ympäristöystävällisesti.

6. Öljyjätteet samaan vai eri säiliöön?
Ethän sekoita öljyjätteeseen muita aineita. Mustat ja kirkkaat öljyt on aina hyvä pitää erillään omissa säiliöissään. Älä sekoita öljyyn vettä, jäähdytinnestettä tai muita aineita. Jos öljyn joukkoon on sekoitettu vettä, öljyjätteen nouto on maksullista.

Lisätietoja öljyjätteen keräyksestä:
Asiakaspalvelu arkisin 8–16:
02 631 6100
veikkolehti@veikkolehti.fi

12.11.2019« Takaisin