Yritys

Ympäristöhuollon edelläkävijä

Veikko Lehti on 1920-luvulla toimintansa aloittanut ympäristöhuoltoalan perheyritys. Ensimmäinen jätteiden lajitteluasema aloitti toimintansa Porin Aittaluodossa vuonna 1998. Pyrimme olemaan jätehuollon, kierrätyksen ja kiertotalouden edelläkävijöitä ja haluamme tuottaa taloudellisesti kannattavia ja samalla joustavia ympäristöpalveluja ympäristösuojeluun liittyvien tavoitteiden lisäksi.

Tavoitteet ja toiminta

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti niin, että voimme ottaa asiakkaidemme tarpeet ja odotukset entistä paremmin huomioon. Tämän saamme aikaan jatkuvalla uusien asioiden oppimisella. Työssämme noudatamme ahkeruuden ja rehellisyyden periaatetta. Asiakkaitamme ja sidosryhmiämme kohtelemme tasapuolisesti.

 Seuraamme käsittelemiämme jätemääriä ja noudatamme toimintaamme liittyvää lainsäädäntöä, viranomaismääräyksiä, teknologian kehitystä ja pyrimme ennakoimaan tulevia vaatimuksia sekä luomaan turvallisen ja terveellisen työympäristön työntekijöillemme, asiakkaillemme ja sidosryhmille.

Jatkuva parantaminen

Yrityksen johto ja henkilöstö ovat sitoutuneet jatkuvan parantamisen sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen toimintaan asiakkaiden, lainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisesti sekä tämän toimintapolitiikan perusteella asetettujen tavoitteiden toteuttamiseksi. Toimintapolitiikan toteutumista seurataan johdon katselmuksessa.

Sertifiointi

Veikko Lehden organisaation laatu– ympäristö ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät  on sertifioitu, sertifikaatteja pääset katsomaan klikkaamalla sertifikaatin nimeä.