Vaihtolavat

Kerää jätteet yhdelle lavalle, me lajittelemme ja kierrätämme.

Toimitamme vaihtolavoja yksityisille ja yrityksille Satakunnassa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Vaihtolavamme sopivat rakennustyömaille ja remontteihin jäte- ja asbestilavaksi, sekä siivouksiin ja talkoisiin roskalavaksi jätteille ja pihamaan risuille sekä haravointijätteille. Yleisimmät vaihtolavamme ovat 5-35 m3 kokoisia ja niitä on saatavana umpinaisena, hydraulisella kannella ja lukittavana. Valikoimassamme on myös erikoislavoja teollisuusjätteille ja juokseville materiaaleille.

Vaihtolavan hinta muodostuu kuljetusmaksusta ja jätteiden painon mukaan määräytyvästä käsittelymaksusta.

Lajittelemme vaihtolavalta tulevat jätteet jakeittan jatkojalostusta ja uusiokäyttöä varten. Lajittelustamme tulevat jakeet kierrätetään tai hyödynnetään materiaalina sekä energiana. Kaikki vaihtolavoilla toimitettavat jätteet käsittelemme Veikko Lehden omilla jätteenkäsittelylaitoksilla.

Tarjoamme vaihtolavapalveluamme

Satakunnassa
Pori, Noormarkku, Ahlainen, Pomarkku, Rauma, Kodisjoki, Ulvila, Eura, Köyliö, Kiukainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Eurajoki, Luvia.

Ota yhteyttä 02 631 6100

Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla
Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna Janakkala, Loppi, Nurmijärvi ja Riihimäki

Ota yhteyttä 029 300 0400*

Pirkanmaalla
Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski

Nyt vaihtolava 15 m³ viikoksi Pirkanmaalla! Hinta 150 € sis. alv 24 %, hintaan lisätään jätteenkäsittelymaksu jätejakeen ja painon mukaan. Hinta on voimassa toistaiseksi ja edellä mainituille Pirkanmaan paikkakunnille. Kysy tarjousta myös muulle paikkakunnalle!

Ota yhteyttä 029 300 0400*

*Puhelun hinta 8,35 snt + 22,32 snt/min

Asiakaspalvelu arkisin 8–16
veikkolehti@veikkolehti.fi tai chatillä.