Hyppää sisältöön

Veikko Lehden jäteöljyauto on tien päällä!

Käytetyt voiteluöljyt ovat vaarallista jätettä. Jäteöljystä on huolehdittava asianmukaisella tavalla eikä sitä missään tapauksessa saa päästää luontoon tai viemäriverkostoon. Veikko Lehti Oy on sitoutunut jäteöljyn vastuulliseen keräykseen ja kierrätykseen valtakunnallisesti. Kaikki laatukriteerit täyttävät öljyjätteet toimitetaan kierrätykseen regeneroitavaksi uusiksi öljytuotteiksi.

Jäteöljyn keräys Oulun seudulla

Veikko Lehden jäteöljyauto kiertää säännöllisesti Suomen ympäri; Kiertuereitti kulkee seuraavan kerran viikolla 19 Porista Vaasan kautta Ouluun, josta matka jatkuu kohti Kajaania. Kajaanista reitti kulkee Kuopioon, josta Mikkelin ja Kouvolan kautta Haminaan.

Noudamme reitin varrelta yritys- ja maatalousasiakkailta yli 400 l jäteöljymäärät veloituksetta ja hoidamme ne kierrätykseen asianmukaisella tavalla. Huolehdimme myös sopimuksen mukaan siirtoasiakirjan laadinnasta yrityksistä noudettaessa. Jäteöljyn noutoa voi tiedustella Veikko Lehden asiakaspalvelusta puhelimitse 029 300 0400 tai sähköpostilla veikkolehti@veikkolehti.fi.

Näin huolehdit jäteöljystä oikein maatiloilla, korjaamoilla ja pienteollisuudessa

  • Kerää jäteöljy tiiviiseen tynnyriin, konttiin tai säiliöön, jossa ei ole muita aineita.
  • Älä sekoita erilaisia öljyjä keskenään.
  • Älä sekoita jäteöljyyn muita jätteitä tai aineita.
  • Tilaa jäteöljyn nouto jätealan yritykseltä, joka huolehtii puolestasi öljyn kierrättämisestä ja kierrätykseen kelpaamattoman jäteöljyn hävittämisestä.

Tee helppo ja ilmainen ympäristöteko – laita jäteöljyt kierrätykseen!

Lisätietoa jäteöljystä ja muiden vaarallisten jätteiden palveluista sekä jäteöljyn noudon tilaus verkossa: www.jateoljy.fi.

Jäteöljyn noudon tilaus ja lisätiedustelut

Asiakaspalvelu 029 300 0400 pvm/mpm

veikkolehti@veikkolehti.fi

Search