Kinkkurasvan voi nyt kierrättää Porissa, Raumalla ja Eurassa!

Veikko Lehti toteuttaa kinkkurasvan keräyksen tänä vuonna Satakunnan Osuuskaupan ja Osuuskauppa Keulan kanssa yhteistyössä. Keräykseen kelpaavat kinkun lisäksi myös kalkkunan ja kalan paistinrasvat. Kinkkurasvan keräysaika on 7.1.2021 asti.

Kinkun paistosta syntyvä paistorasva ei kuulu viemäriin, sillä jähmettyessään se voi aiheuttaa putkiston tukkeutumisen.

Miten toimitan jähmettyneen paistirasvan keräykseen?

Kerää kinkun paistinrasva erilliseen astiaan. Myymälöiden yhteydessä on Veikko Lehden kinkkurasvan keräysastiat, johon voit tyhjentää rasvan astiasta sekä jättää tyhjän astian viereiseen jäteastiaan. Kerätyt paistinrasvat kierrätetään mm. uusiutuvaksi dieselpolttoaineeksi. 

Keräyspisteet

Keräyspisteet ovat Porissa S-Market Tikkulassa sekä Mikkolan ja Länsi-Porin Prisman yhteydessä, Raumalla Prisman ja S-Market Äyhön yhteydessä sekä Eurassa S-marketin yhteydessä.

11.12.2020« Takaisin